Acordul de înfrățire între Tecuci și Cahul este sprijinit și de Ministerul Afacerilor Externe.


 

Consulatul-Romaniei-la-Cahul

    Sîmbătă, în jurul orei 13, primarul Tecuciului, Cătălin Constantin Hurdubae și cel al Cahulului, Nicolae Dandiș au fost prezenți la sediul Consulatului României din Cahul unde au fost primiți de Anca Corfu, Consulul general al României la Cahul și de Viceconsulul Cosmin Ungureanu.

   În cadrul dialogului au fost expuse câteva dintre proiectele ce vizează infrastructura și relațiile economice, sociale și culturale pe care se vor axa, în perioada imediat următoare, edilii celor două orașe. Reprezentanții MAE au dat asigurări că vor sprijini toate ințiativele celor doi edili în ceea ce privește întărirea legăturilor dintre cele doua localități.

    La întâlnirea de la Consulat a fost prezent și Cristian Pohrib, președintele Centrului Transfrontalier de Conexiune care a precizat că, la începutul lunii septembrie, în parteneriat cu  Primăriile Tecuci și Cahul dar și cu Universitățile „Dunărea de Jos” din Galati și „B.P. Hasdeu” din Cahul, va fi organizată conferința intitulată: „Relatia România – Republica Moldova, între opțiuni politice și acțiuni pragmatice”, la care vor fi invitați să participe analiști politici si economici precum și nume sonore ale vieții politice de pe ambele maluri ale Prutului.

Serviciul Comunicare-Registratură
 Primăria Municipiului Tecuci


Total Page Visits: 2177 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.