Aprobare buget inițial de venituri și cheltuieli pe anul 2020


Buget-venituri-cheltuieli-2020-Tecuci

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. 3 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările si completările ulterioare, U.A.T. Municipiul Tecuci supune spre publicare și afișare următorul proiect de act normativ:

 
   Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului inițial centralizat de venituri și cheltuieli și a Programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare al U.A.T. Municipiului Tecuci, pe anul 2020.  

Proiectul de hotărâre mai sus-menționat poate fi studiat atât la sediul Primăriei Municipiului Tecuci în cadrul D.G.E. , birou/camera nr.9, cat și pe internet la adresa www.primariatecuci.ro.
Locuitorii unitatii administrativ-teritoriale a Municipiului Tecuci pot depune contestatii privind proiectul de buget in termen de 15 zile de la data publicării sau afișării acestuia, respectiv pâna la data de 17.02.2020, orele 14.00, la sediul Primăriei Municipiului Tecuci, în cadrul D.G.E.  , birou/camera 9 —transmise la nr. de fax 0236- 816054, sau în format electronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro .

PRIMAR, Ing. Cătălin Constantin Hurdubae
Secretar General U.A.T. Municipiul Tecuci , Jr. Fotache, Valerica

  • Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului initial pe anul 2020 , poate fi descarcat de AICI

Total Page Visits: 784 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.