Asigurarea serviciului de transport public local în municipiul Tecuci


Asigurarea serviciului transport public – Primarul municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae a participat miercuri, 06 martie 2019, la o întâlnire cu reprezentanții societăților care asigură transportul public local pe raza municipiului Tecuci.

Dat fiind că, până la această dată, nu s-au elaborat modelele de Contract cadru pentru delegarea gestiunii acestui serviciu la nivel local, nu se pot organiza licitațiile pentru atribuirea acestor contracte.

Fundamentarea creșterii de tarife pusă la dispoziție  de operatori duceau pretul biletului pentru o călătorie la 2,41 lei

În urma discuțiilor cu operatorii de transport local s-a convenit o majorare  a tarifului  de la 1 leu la 1,5 lei/bilet.

Această creștere a tarifului putea intra în vigoare dacă era aprobată de Consiliul local Tecuci.

Proiectul de hotărâre a fost trecut pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local Tecuci din data de 11 martie 2019, dar nu a întrunit voturile pentru a fi adoptat.

Ca urmare a acestui fapt, operatorii au fost înștiințați că, până la încheierea unor noi contracte, sunt obligați să presteze activitatea de transport public local pe traseele atribuite la tariful în vigoare, respectiv, 1 leu/călătorie  

 

                    Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat
Primăria municipiului Tecuci


Total Page Visits: 486 - Today Page Visits: 3

Comentariile sunt închise.