Conferința de presă – Bilanțul activității Primarului municipiului Tecuci la 1 an de la preluarea mandatului – VIDEO


Vineri, 30 iunie 2017, ora 13, Primarul Cătălin Constantin Hurdubae a invitat jurnaliştii interesaţi să participe la o conferinţă de presă având ca subiect bilanţul activităţii Primarului la un an de la preluarea mandatului.

Din păcate, deși în spațiul public presa este activă și acțiunile administrației sunt analizate, de regulă, cu minuțiozitate, participarea la conferința de presă a fost restrânsă.

Au existat doar 3 confirmări de participare, din partea domnului Daniel Buchir de la Tecuceni.ro, a domnului Cristian Pohrib de la Radio Tecuci și Tv Galați care a trimis un cameraman pentru a filma conferința.

După citirea raportului de către Primarul în funcție, presa a fost invitată să adreseze întrebări.
Domnul Cristian Pohrib a declinat intenția de a adresa întrebări motivând că nu a avut în față varianta pe suport de hârtie a raportului. Acelaşi reproș a fost formulat și de domnul Buchir dar acesta a cerut permisiunea de a formula întrebări care nu erau legate de raport dar priveau aspecte legate de viața administrativă a orașului.

Vă invităm să vizionați înregistrarea conferinței de presă și să consultați Raportul prezentat de Primarul Cătălin Constantin Hurdubae.Conferinta-de-presa-Catalin-Hurdubae-iun-2017


Total Page Visits: 713 - Today Page Visits: 6

Comentariile sunt închise.