CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE – SEDIUL PRIMĂRIEI TECUCI


Sediul-Primariei-Tecuci-reabilitat-vedere-din-sud-vest

  Comunicat de presă – CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR PUBLICE,  SEDIUL PRIMĂRIEI TECUCI  

  Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Tecuci, în calitate de beneficiar, Implementează proiectul „Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice, Sediul Primăriei Tecuci”.

 Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 – „Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon”, prioritatea de investiţii 3.1 – „Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri publice”.

 Valoarea totală a proiectului este de 7.435.124,48 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 5.761.432,97 lei.

 Durata contractului: 16 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 A fost atribuit contractul pentru execuţia de lucrări şi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Începând de mâine, 19.05.2020, Sediul Primăriei va intra în reabilitare.

CU FAPTE… CONSTRUIM VIITORUL.

Sediul Primariei Tecuci reabilitat - vedere din sud-est Sediul Primariei Tecuci reabilitat - vedere din nord-est Sediul Primariei Tecuci reabilitat - vedere din est

 


Total Page Visits: 773 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.