Lista obiectivelor de investiții finanţate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II)


În data de 19 iulie 2017, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a publicat Lista Obiectivelor de Investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL II) în perioada 2017-2020.

PNDL-II-investitii-la-Tecuci

În această listă,  municipiul Tecuci se regăsește cu 2 obiective :

  • Modernizare străzi în municipiul Tecuci cu o valoare de finanțare de 13.499.999 lei fonduri guvernamentale șă 717.300 lei contribuția UAT Tecuci
  • Reabilitare Grădinița cu program prelungit nr. 17 cu o valoare de finanțare de 2.920.795 lei fonduri guvernamentale și 129.205 lei contribuța UAT Tecuci.

 Străzile care vor face o obiectul proiectului de modernizare sunt următoarele:

 Cartier Cernicari: Avram Iancu, Nicolae Bălcescu, Malului (între Avram Iancu și Cocorăști)

Cartier Crivițeni: Plt. Stoicescu, Lascarov-Moldoveanu, Fdt. Plugului, Constantin Radovici,

Cartier Poșta: Dimitrie Hârlescu(între Ecaterina Teodoroiu și 1 Decembrie 1918), Dragoș Vodă   între Dimitrie Hârlescu și Decebal), Rodnei, Zimbrului, Aurel Vlaicu

Cartier Nicolae Bălcescu: Constantin Brâncoveanu și Mărășești

Alte zone: Alexandru cel Bun, Sfinții Voievozi, Mihai Eminescu, Vasile Lupu, Pieței

Facem precizarea că, la baza selecției realizate s-a avut în vedere că aceste străzi dispun de utilități edilitare: apă, canalizare, electricitate, parțial rețea de alimentare cu gaze naturale dar cea mai mare parte nu dispun de rețea de canalizare pluvială, nu au trotuare sau sunt impracticabile, nu au asfalt sau acesta este deteriorat.

În ședința ordinară de consiliu din această lună, pe ordinea de zi se află un proiect de HCL pentru aprobarea caietului de sarcini, în vederea elaborării documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru proiectul Modernizare străzi în municipiul Tecuci astfel încât, să se poată trece cât mai repede la faza de execuție.

                                                Serviciul Comunicare – Registratură

                                                    Primăria municipiului Tecuci


Total Page Visits: 341 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.