Locuri speciale de afisaj și delimitarea sectiilor de votare alegeri 2019


Panouri-de-afisaj-alegeri-prezidentialeTecuci-2019

  In vederea organizării alegerilor pentru Președintele României din luna noiembrie 2019 se stabilesc locurile speciale de afișaj electoral după cum urmează :

 

 • parcul central – zona str. Ion Petrovici, colț cu strada 1 Decembrie 1918;
 • piața centrală – zona parcare vest piața de produse industriale;
 • piața din zona industrială – zona de nord a Școlii „Iorgu Iordan” Tecuci;
 • cartier Nicolae Bălcescu – str. Ana Ipătescu, zona Școala nr. 7 Nicolae Bălcescu;
 • cartier Satu Nou – str. Tecuciul Nou, zona Școala nr. 1 „Anghel Rugină”;
 • cartier Crivițeni – str. Cocorăști, zona fostei Școli nr. 9;
 • cartier Crivițeni – partea de sud a str. Mălureni, la intersecția cu str. Plugului;
 • cartier CFR zona Școala nr. 8 „Ovid Caledoniu”.

    Utilizarea locurilor speciale pentru afisaj electoral este permisă numai partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținand minorităților naționale, alianțelor politice și a aliantelor electorale care declară că depun liste cu candidati precum si de candidati independenti.

   Este interzisa utilizarea de catre partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantelor politice si de aliante electorale care declara ca depun liste cu candidati precum si de candidati independenti a locurilor speciale pentru afisaj electoral, astfel incat sa impiedice folosirea acestora de catre un alt pardid politic, alianta electorala, organizatie a minoritatilor nationale care participa la alegeri sau candidat independent.

    Pe un panou electoral fiecare partid politic, alianta politica, alianta electorala, organizatie a minoritatilor nationale care participa la alegeri sau candidat independent poate aplica un singur afis electoral.

    Un afis electoral amplasat in locurile prevazute mai sus nu poate depasi dimensiunile de 500 mm o latura si 350 mm cealalta latura, iar cel prin care se convoaca o reuniune electorala, 400 mm o latura si 250 mm cealalta latura.

    Sunt interzise afisele electorate care combina culori sau alte semne grafice, astfel incat sa evoce simbolurile nationale ale Romaniei sau ale altui stat.

    Integritatea panourilor , afiselor electorale si a altor materiale de propaganda electorala amplasate in locurile autorizate vor fi asigurate de catre Politia Locala Tecuci.

   Directia Servicii Publice va asigura pana la data de 30.09.2019, pregatirea (curatarea, repararea, vopsirea) si montarea panourilor de afisaj electoral, in locatiile mentionate mai sus .

PRIMAR , Cătălin Constantin Hurdubae
Avizat , Secretar, Jr. Valerica Fotache

 •  Dispozitia Primarului nr. 741 din 24.09.2019 se poate descarca de AICI
 •  Sectiile de votare pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Descarca documentul de AICI
 •  Delimitarea sectiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Descarca documentul de AICI

Total Page Visits: 876 - Today Page Visits: 3

Comentariile sunt închise.