Piața din Zona industrială și Grădinița nr. 1 – Proiecte în derulare care au început să prindă formă –


Noua-piata-zona-industriala-Tecuci

Proiectul legat de refacerea Pieței din zona industrială a început să prindă contur.

Lucrurile s-au pus în mișcare și a fost deja  realizată zona acoperită de amplasare  a meselor pentru comercializarea legumelor și fructelor. Se lucrează la  grupul sanitar și la punctul de  alimentare cu apă. Latura dinspre Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” va fi destinată  unui număr de 8 module care vor găzdui spații pentru comercializarea bunurilor de larg consum.

Piața va fi înconjurată de spațiu verde iar în zona rămasă liberă, după definitivarea aleilor de acces, va fi amenajat  un număr sporit de spații de parcare. 

Constructia-gradinita-1-Tecuci-2017

Un alt proiect care își așteaptă de ceva vreme finalizarea este cel legat de construirea Grădiniței nr. 1.

Lucrarea este executață de Societatea Avram Iancu, are o valoare de 2400000 lei și este realizat în procent de peste 70% cu șanse certe ca, în anul școlar 2017-2018, preșcolarii arondați acestei grădinițe să beneficieze de un spațiu nou, modern, cu toate avizele de funcționare  aprobate.

 Merită amintit și faptul că a fost finalizată și scara de evacuare în caz de incendii pentru noua grădiniță cu program prelungit de pe b-dul Victoriei, fiind astfel înlăturat și ultimul impediment pentru funcționarea în condiții de deplină legalitatea a acestei unități de învățământ.

Sperăm ca tot mai multe din proiectele administrației să demareze în cât mai scurtă vreme pentru  împlinirea nevoilor și așteptărilor  tecucenilor.


Total Page Visits: 328 - Today Page Visits: 5

Comentariile sunt închise.