Premianții olimpiadelor naționale răsplătiți de administrația locală


Ziua-Mondiala-a-educatiei-Tecuci-2019

  Ziua de  5 octombrie a fost desemnată de UNESCO. în anul 1994, drept Ziua Mondială a Educației.

Sărbătoarea marchează semnarea, în 1966, a recomandarii făcute de UNESCO și Organizatia Internațională a Muncii privind condițiile de muncă ale personalului didactic. Peste 200 de țări celebrează, în această zi specială, educația și pe slujitorii săi. 

A devenit deja o tradiție pentru administrația locală să folosească acest prilej pentru a-și exprima respectul și aprecierea față de eforturile comune, depuse de profesori și elevi, pentru a obține  excelența în educație.

Vineri 4 octombrie 2019, ora 1000, în sala de ședințe a Consiliului local, cadre didactice, elevi , părinți sunt invitati la ceremonia de premiere a celor care, în anul școlar 2018-2019, au obținut performanțe la olimpiadele școlare, faza națională.

Elevii și cadrele didactice îndrumătoare, care au făcut performanță, vor fi răsplătiți cu premii în bani, între 700 și 4000 de lei, bani alocați din bugetul local al municipiului Tecuci.

Premianții de anul acesta sunt:

  • Mitu Alexandra – Premiul I – Olimpiada Națională de Educație Tehnologică și Aplicații Practice – Colegiul Național „Spiru Haret”

       Profesor îndrumător Melinte Cornelia

  • Vasiliu Oana – Valentina – Premiul I – Olimpiada Națională de Agricultură și Creșterea Animalelor – Colegiul Național de Agricultură și Economie

       Profesor îndrumător Tănasă Teodor Cristian

  • Tenie Mădălina Claudia – Premiul I – Olimpiada Națională de Agricultură, Cultura Plantelor – Colegiul Național de Agricultură și Economie

            Profesor îndrumător Gheorghe Oana 

            Profesor îndrumător Mîndru Cristina 

  • Spasenie Crina Mădălina – Premiul II – Olimpiada Națională de Industrie Textilă și Pielărie – Liceul Tehnologic „Elena Caragiani”

       Profesor îndrumător Capmare Lavinia

       Profesor îndrumător Avram Mihaela

  • Ariton Mihaela – Alina – Mențiune – Olimpiada Națională de Religie – Colegiul Național „Spiru Haret”

       Profesor îndrumător Poenașu Cătălin

  • Podaru Florina Cosmina – Mențiune – Olimpiada Națională de Religie – Colegiul Național „Calistrat Hogaș”

       Profesor îndrumător Nistor Ștefan

 

Tuturor, felicitări  pentru eforturile depuse și rezultatele obținute!

La mulți ani, sănătate și realizări, pe măsura muncii depuse, tuturor cadrelor didactice care care au ales să facă din educație o misiune nobilă, de a cărei împlinire depinde progresul societății în care trăim.

 

                               Serviciul Comunicare – Registratură
Primăria municipiului Tecuci


Total Page Visits: 271 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.