ȘEDINȚA COMITETULUI LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENȚĂ TECUCI – 2.apr.2020


Sedinta-CLSU-COVID19-aprilie-2020

În cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situaţii de Urgență Tecuci din data de 02.04.2020  s-au adoptat noi măsuri în scopul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19) :

Art. 1. – Se aproba alocarea sumei de 60.000 lei pentru achizitionarea dispozitivelor cu solutii dezinfectante si montarea acestora la toate intrarile blocurilor de locuinte, situate pe raza UAT Municipiul Tecuci si asigurarea solutiei dezinfectante pentru dezinfectarea periodica a lifturilor, a casei scarilor si a altor spatii comune.

Art.2 – Se modifica art. 2, alin 1.1 din HCLSU Tecuci nr.7 / 24.03.2020, c re va avea urmatorul continut: „ Persoanelor autoizolate voluntar la domiciliu in baza evidentelor transmise zilnic de Centru de Monitorizare si Comunicare Galati si / sau a solicitarii peroanei ( persoanelor ) in cauza, la UAT municipiul Tecuci ( dispecerat Birou monitorizare situatii de urgenta, registratura,etc), cu conditia sa fie luat( e) in evidenta pe listele emise de Directia de Sanatate Publica a judetului Galati.”

Art. 3 – Se aproba trecerea sediului administrativ situat in str. Cuza Voda, nr.104 A, din administrarea SC Piete Prest SRL Tecuci in administrarea UAT Municipiul Tecuci si asigurarea adapostirii si ingrijirii persoanelor fara adapost din municipiul Tecuci, prin grija Directiei de Asistenta Sociala Tecuci.

Situatia acestor persoane se va actualiza si raporta saptamanal la Centrul de coordonare si conducere a interventie a judetului Galati.

Art. 4 – Se aproba alocarea sumei de 12.000 lei pentru utilarea unei unitati modulare din gestiunea UAT Municipiul Tecuci – Serviciul Administrarea Domeniului Public si Privat, cu elementele necesare unei camere frigorifice si punerea acestuia la dispozitia Spitalului Municipal „Anton Cincu” , din str. Costache Conachi , nr.35,  pentru pacientii decedati in urma infectarii cu Covid -19.

Serviciul Comunicare
Primăria municipiului  Tecuci


Total Page Visits: 1113 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.