Semnarea contractului de proiectare și execuție Modernizare străzi în Tecuci


Semnarea-contractului-modernizare-strazi-Tecuci-2019

Semnarea contractului de proiectare și execuție Modernizare străzi în municipiul Tecuci, jud. Galați, Etapa I –  Proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală

 
Miercuri, 14 august 2019, a fost semnat contractul pentru servicii de proiectare și executare lucrări pentru obiectivul: Modernizare străzi în municipiul Tecuci, jud. Galați, Etapa I.

În urma procedurii de licitație publică, a fost desemnată drept câștigătoare a contractului Asocierea S.C.Brialbet S.R.L. – Drum Design S.R.L.

Valoarea contractului este de 9.132.255,64 lei și are 4 luni termen de proiectare și 15 luni termen de execuție.

În baza acestui contract vor fi executate lucrări de refacere a sistemului rutier, montare borduri, realizarea elementelor de preluare și dirijare a apelor pluviale, reparații podețe, aducere la cotă a capacelor de canalizare, măsuri pentru siguranța circulației și semnalizare rutieră.

Selecția străzilor a avut în vedere existența utilităților (apă, canalizare, electricitate, alimentare cu gaze naturale).

Majoritatea străzilor selectate nu dispun de rețea de canalizare pluvială, nu au trotuare sau acestea sunt impracticabile, nu au asfalt sau acesta este deteriorat.

Lista străzilor pe care se vor executa lucrări :

Cartier Cernicari: Avram Iancu, Nicolae Bălcescu, Malului (între Avram Iancu și Cocorăști).

Cartier Crivițeni: Plt. Stoicescu, Alexandru Lascarov-Moldoveanu, Fdt. Plugului, Constantin Radovici.

Cartier Poșta: Dimitrie Hârlescu (între Ecaterina Teodoroiu și 1 Decembrie 1918), Dragoș Vodă  (între Dimitrie Hârlescu și Decebal), Rodnei, Zimbrului, Aurel Vlaicu.

Cartier Nicolae Bălcescu: Constantin Brâncoveanu și Mărășești.

Alte zone: Alexandru cel Bun, Sfinții Voievozi, Mihai Eminescu, Vasile Lupu, Pieței.

 

Serviciul Comunicare – Registratură
Primăria municipiului Tecuci


Total Page Visits: 512 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.