Sistare temporară a alimentării cu apă potabilă în Municipiul Tecuci


În cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Județul Galați, în perioada 2014 – 2022, respectv Contractul de lucrări GL-CL-07 „Alimentare cu apă și canalizare în aglomerarea Tecuci„, în noaptea de 08 – 09 iunie 2023 se vor executa lucrări de cuplare la conducta nouă de apă potabilă din strada Elena Doamna a conductelor din 4 străzi adiacente, respectiv str. Plevnei, str. Primăverii, str Plt. Bogdan și str. Hortensia Papadat-Bengescu.

Pentru a miminua cât mai mult posibil disconfortul create consumatorilor, s-a convenit împrună cu constructoul execuția lucrărilor pep arcursul nopții, respectiv în intervalul 8 iunie 2023, ora 21:00 – 9 iunie 2023, ora 5:00, interval în care vom fi nevoiți să întrerupem furnizarea apei potabile în municipiul Tecuci.

Societatea Apă Canal SA Galați asigură asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevre specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spalarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor executate de către constructor.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

Descarcă anunțul de AICI


Total Page Visits: 2497 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.