Plăţi Online

CUM POŢI FACE PLĂŢI ONLINE

 

Pentru a scuti localnicii de stat la cozi și a nu pierde timpul, Unitatea  Administrativ Teritorială a Municipiului Tecuci a implementat sistemul electronic de plăți online care poate fi accesat prin portalul

–––––––––––

Manualul de utilizare al sistemului de plăți online

–––––––––––

Modelul pentru cerere (credențiale) alocare utilizator și parolă Persoane fizice

–––––––––––––––

Modelul pentru cerere (credențiale) alocare utilizator și parolă Persoane juridice

–––––––––––

 

Prin acest sistem electronic pot fi plătite impozitele și taxele locale precum și amenzile contravenționale cu deducerile aferente plății în 15 zile.

Utilizatorii noului sistem vor avea la dispoziție două secțiuni: Plata cu autentificare și Plata fără autentificare.

Important:   La plata prin ghișeul.ro nu se adaugă comision.

Utilizatorii vor primi datele de acces prin email sau personal la unitatea administrativă, (Primăria Municipiului Tecuci) având în vedere faptul că datele sunt cu caracter personal iar o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul propriu.

PLATĂ CU AUTENTIFICARE

Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de către instituția publică la care sunteți arondat, dacă instituţia este înregistrată în Ghişeul.ro şi activă pentru Plată cu autentificare (Primaria Municipiului Tecuci).

Această secţiune permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiilor înrolate și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România. Instituțiile de credit pot impune limitări la plăţile prin internet (suma maximă, număr de tranzacţii). Informaţii privind aceste limitări sunt disponibile numai la banca emitentă a cardului.

Vă sfătuim să nu comunicaţi parola unor persoane în care nu aveţi încredere!

Urmăreşte demonstraţie VIDEO

PLATĂ FĂRĂ AUTENTIFICARE

Pentru secțiunea Plată fară autentificare nu sunt necesare date de acces (utilizator și parola). Pentru această variantă de plată nu sunt disponibile consultarea în timp real a obligațiilor de plată și istoricul tranzacțiilor, astfel putând fi plătite doar taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Dacă aveţi la cunostinţă valoarea totală a impozitelor și taxelor datorate veţi putea efectua plata totală, fără însă să vizualizaţi detaliile și să beneficiaţi de alte facilități.

Urmareşte demonstraţie VIDEO

 


Plăţi Online prin ghiseul.ro