Dezbatere publică – stabilirea impozitelor și taxelor pentru anul 2020


  În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, U.A.T. Municipiul Tecuci supune dezbaterii publice urmatoarele proiecte :

Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul fiscal 2020

și

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru persoane fizice și juridice din Municipiul Tecuci.

 

  Proiectele pot fi studiate la sediul Primariei Municipiului Tecuci în cadrul Serviciului Venituri si Executare Silită, camera 29 cât și pe internet la adresa www.primariatecuci.ro.

Recomandările scrise ale cetățenilor cu privire la proiectele supuse dezbaterii publice, vor fi depuse pâna la data de 06.12.2019, la sediul Primariei Municipiului Tecuci, transmise la nr. de fax 0236.816.054, sau în format electronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro .

 

    Dezbaterea publică va avea loc în Sala de Ședinte a Primăriei Municipiului Tecuci în data de 16.12.2019, ora 1600   

 

PRIMAR, Ing. Cătălin Constantin Hurdubae
Secretar General U.A.T. Municipiul Tecuci Jr. Fotache Valerica

 

  • Proiect de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul fiscal 2020 . Vizualizati proiectul AICI
  • Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru persoane fizice si juridice . Vizualizati proiectul AICI

Total Page Visits: 1568 - Today Page Visits: 6

Comentariile sunt închise.