Avertizare Cod portocaliu de vânt puternic şi ninsori viscolite


Cod-portocaliu-de-vânt-puternic-şi-ninsori

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic şi ninsori viscolite care vizează și județul Galați începând cu noaptea de miercuri spre joi ora 01.00 până pe 18 ianuarie ora 17.00.

Vor fi intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 75-85 km/h și, temporar, va ninge viscolit.

Ca urmare a acestei avertizări în după-amiaza de 17 ianuarie 2017, ora 16.30, în Sala de ședințe a Consiliului local Tecuci s-a întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a discuta măsurile ce sunt necesare pentru a asigura monitorizarea cu atenție a evoluției fenomenelor meteorologice și a putea interveni cât mai rapid și mai eficient în cazul apariției unor situații de risc.

Serviciul de permanență al Biroului de monitorizare al situațiilor de urgență de la nivelul Primăriei municipiului Tecuci stă la dispoziția cetățenilor pentru sesizarea oricărei situații care vizează viaţa şi sănătatea populaţiei.

Se recomandă celor care pornesc la drum în acest interval să se informeze asupra traseelor pe care le au de parcurs și să evite drumurile greu accesibile.

 

Pentru probleme legate de alimentarea cu energie electrică, cetățenii pot apela numărul special pentru deranjamente: 0236929.

Serviciul Comunicare Registratură
Primăria municipiului Tecuci


Total Page Visits: 1775 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.