COMUNICAT DE PRESĂ – Invitaţii false


Invitatie-falsa-la-Politia-locala-Tecuci

   Activităţile  poliţiştilor locali, prin  specificul şi natura măsurilor aplicate, atrag de multe ori o atitudine ostilă din partea celor sancţionaţi şi există tendinţa de a denigra munca în folosul cetăţenilor a agenţilor noştri şi de a  alimenta  un val de aversiune.

 

  Astăzi, 04.07.2017, prin intermediul unei persoane invitate la sediul instituției noastre, am intrat în posesia unui document sub forma unei invitații, formulată într-o formă îndoielnică, menită a pune instituția Poliției locale Tecuci într-o  lumină nefavorabilă.

  Este vorba despre o filă, format A4, al cărei conținut îl redăm mai jos:

POLITIA COMUNITARA TECUCI  – Va rugam a va prezenta la sediu din strada Elena Doamna nr. 14 pentru a achita amenda in valoare de 2000 ron pentru oprire neregulamentara din strada 1 decembrie 1918 nr. 80 din data de 04.07.2017  va reamintim ca autoutilitara a fost fotografiata si exista in baza noastra de date. Agent   XXXXX     04.07.2017

   Așa cum se poate  observa, autorul textului îndrumă, în mod fals, conducătorii auto spre sediul instituției pentru a fi sancționati contravențional.

   Informăm cetățenii care primesc astfel de „înscrisuri” că nu sunt emise de către polițiștii locali și, în consecință,  să nu le dea curs.

   În cazul în care aveți informații despre astfel de activități de inducere în eroare a cetățenilor, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință pentru a putea lua măsurile ce se impun și a preîntâmpina  instalarea unei stări de derută și confuzie în rândul conducătorilor auto.

                                                                 Biroul de presă

                                               al Poliției locale a municipiului Tecuci


Total Page Visits: 2447 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.