Consultare publică în cadrul proiectului „Actualizare şi Revizuire Plan Urbanistic General al Mun. Tecuci”


Consultare publică în cadrul proiectului Actualizare şi Revizuire Plan Urbanistic

Consultare publică în cadrul proiectului

Actualizare şi Revizuire Plan Urbanistic General al municipiului Tecuci, județul Galați,

pentru elaborarea studiului de fundamentare aferent Planului Urbanistic General,

Analiza factorilor interesați. Ancheta socială

Sondaj de opinie on-line

Primăria municipiului Tecuci a demarat procesul de actualizare și revizuire a Planului Urbanistic General. În prezent, proiectul se află în faza de analiză-diagnostic pe baza căreia, în etapele următoare, se vor defini direcțiile de dezvoltare ale orașului și se vor defini regulile de construire.

În cadrul procesului de consultare a populaţiei pentru actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Tecuci, vă invităm să completați un chestionar online până la data de 15 aprilie 2024, https://www.surveymonkey.com/r/PUG_TECUCI  

Chestionarul poate fi descărcat scanând codul QR

Pentru investitori (Societati comerciale, PFA, Intreprinderi individuale) va rugam sa completati chestionarul din link-ul urmator :

 https://www.surveymonkey.com/r/PUG_TECUCI_INVESTITORI

Chestionarul este ANONIM și se adresează tuturor locuitorilor municipiului Tecuci cu vârsta peste 16 ani şi are ca obiective identificarea gradului de satisfacţie privind locuirea şi cunoaşterea percepţiei populaţiei cu privire la dezvoltarea actuală a municipiului Tecuci.

În conformitate cu reglementările stipulate în ”Ordinul nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism”, locuitorii municipiului Tecuci sunt informaţi şi consultaţi cu scopul implicării lor active pe tot parcursul desfăşurării proiectului, încurajându-se exprimarea opiniilor privind dezvoltarea acestuia. 

Vă adresăm rugămintea de a transmite acest chestionar şi altor persoane cunoscute din municipiului Tecuci. În acest fel devine posibilă colectarea a cât mai multor opinii care să genereze o imagine cuprinzătoare despre gradul de satisfacţie privind locuirea în municipiul Tecuci.

Vă mulţumim anticipat pentru efortul şi sprijinul acordat acestui demers


Total Page Visits: 4376 - Today Page Visits: 4

Comentariile sunt închise.