DEZBATERE PUBLICĂ – Regulamentul privind instituirea taxei salubrizare


Dezbatere-publica-taxa-salubrizare-Municipiul-Tecuci
 
 Dezbatere publica instituirea taxei salubrizare –  În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, U.A.T.Municipiul Tecuci supune dezbaterii publice următorul proiect de act normativ.

  Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind instituirea taxei speciale de salubrizare pentru persoanele fizice şi juridice din Municipiul Tecuci care refuză să încheie contract de prestări servicii cu operatorul serviciului de salubrizare.

  Proiectul poate fi studiat la sediul Primăriei Municipiului Tecuci în cadrul B.U.I.E.S. PF/PJ, cam. 25, parter, cât şi pe internet la adresa vvww.primariatecuci.ro.

    Dezbaterea va avea loc în Sala de Şedinţe a Primăriei Municipiului Tecuci
joi 20.dec.2018, ora 1630   

 
Recomandările scrise ale cetăţenilor cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, vor fi depuse până la data de 10.12.2018 la sediul Primăriei Municipiului Tecuci, în cadrul B.U.I.E.S. PF/PJ, cam 25, transmise la nr. tel/fax 0236.816.054, sau în format electronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro.

  Materialele transmise vor purta menţiunea „Recomandare la proiect de act normativ„.

 Proiectul de act normativ poate fi decărcat de AICI

 PRIMAR
  Cătălin Constantin Hurdubae


Total Page Visits: 289 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.