Informare


Ieri la orele 17, la sala Ion Petrovici, a avut loc „Ora nonconformistă de dirigenţie by ATT” organizată de Asociaţia Tinerilor Tecuceni cu sprijinul Primăriei Municipiului Tecuci , Poliţiei Locale şi Casei de Cultură Tecuci.
Tema evenimentului a fost consumul de droguri în rândul tinerilor iar principalii invitați au fost, bineînțeles, elevi ai tuturor instituțiilor de învățământ din Tecuci.  În deschidere , membrii A.T.T. au prezentat un scurt metraj despre pericolul consumului de droguri. Acesta a adus în prim-plan povestea unui tânăr dependent de droguri dar care, cu sprijinul A.T.T. a reușit să renunțe la consumul acestora.

Au luat cuvântul primarul municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae şi senatorul, Ionel Daniel Butunoi, care au felicitat organizatorii evenimentului și s-au alăturat tinerilor, cu un mesaj ferm împotriva consumului de droguri. Edilul oraşului a oferit sprijinul său în toate acţiunile ce vor spune ”NU, drogurilor!” și pe viitor, îndemnându-i să fie responsabili şi să evite acest flagel al dependenței.

Moderatorul evenimentului,  profesorul Viorel Burlacu, a interacţionat cu tinerii elevi prezenţi la eveniment, realizând o mică dezbatere în legătură cu acest fenomen negativ. Feedback-ul a fost unul pozitiv, elevii demonstrând interesul pentru problema consumului de droguri.

A luat cuvântul şi ofiţerul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Cipirian Gîrleanu, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, acesta le-a prezentat tinerilor detalii privind efectul consumului de etnobotanice şi riscurile la care se supun.

Evenimentul a fost încheiat cu prezentarea unui making-off a scenelor distractive ce nu au fost incluse în scurt metrajul A.T.T.

 

Mesajul de încheiere a fost rostit în unanimitate de instituţiile prezente,  primărie, poliţie, biserică, școală şi parlament: Spune NU drogurilor!


Total Page Visits: 338 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.