Comunicat de presa – au început lucrările de modernizare şi reabilitare la Colegiul ,,S. Haret”


Au început lucrările de modernizare şi reabilitare la Colegiul ,,S. Haret”
Nu cu mult timp în urmă, la Colegiul Naţional ,,Spiru Haret”, Tecuci au început lucrările de reabilitare a clădirii, operaţiune care se desfăşoară în paralel cu procesul de învăţământ. Executantul lucrărilor S. C. Busu Company Trading Orşova, a desfăşurat şantierul pe module de lucrări, astfel  încât deranjul să fie cât mai mic şi în acelaşi timp să se respecte termenul limită de finalizare a proiectului, 31 decembrie 2016.
   Operaţiunile de reabilitare şi modernizare vizează în principal realizarea unui acoperiş, jumătate tip şarpantă, jumătate cu mansardă, extinderea grupurilor sanitare la nivelul fiecărui etaj, holurile îmbrăcate cu tencuieli (pardoseli) epoxidice, creşterea numărului căilor de acces de la trei, la cinci. Spaţiul mansardat va permite amenajarea a 6 săli de lucru, pentru toate cele 6 arii curriculare existente în programa Colegiului  Naţional ,,S. Haret”.
    Valoarea totală a proiectului este de peste 360.000 de Euro, din care administraţia locală va aloca 87.500 Euro , fără TVA, diferenţa fiind acoperită printr-o linie de finanţare de la Banca Mondială.
Viorel Burlacu
Consilier, Primăria Tecuci

Total Page Visits: 1249 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.