Registru pentru evidența sistemelor individuale adecvate pentru apele uzate


Primăria Municipiului Tecuci Vă informează că prin Hotărârea de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022 s-au aprobat criteriile pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate.

          Astfel la nivelul unității administrativ-teritoriale a Municipiului Tecuci se înființează Registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate. Proprietarii spațiilor conectate la un astfel de sistem individual adecvat (persoane fizice și juridice) au obligația să înscrie aceste sisteme până la data de 25.11.2022 prin depunerea declarațiilor la sediul Primăriei sau e-mail la adresa registratura@municipiultecuci.ro. prin completarea formularului din anexa atașată.

Descarcă formularul de AICIDescarcă anunțul de AICI


COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE ÎNSCRIERE ONLINE


Ceva nu a funcționat corect. Te rugăm să completezi din nou formularul.
Numele și prenumele dvs. / Denumirea entității juridice:
(Persoanele fizice vor completa CNP, persoanele juridice CUI)
Adresa unde este instalat sistemul individual adecvat
(opțional, se completează numai de PERSOANELE JURIDICE!)
(Se completează numai în cazul PERSOANELOR JURIDICE!)
(Se completează numai în cazul PERSOANELOR JURIDICE!)
(dacă există, opțional, se completează numai în cazul PERSOANELOR JURIDICE!)
(bifați toate opțiunile care se aplică)
(pentru sisteme numai cu colectare) sau de preluare a nămolului (pentru sisteme cu epurare). Dacă nu este specificat în contract, vă rugăm aproximați intervalul
Prin completarea și transmiterea acestui formular sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul înscrierii în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al Municipiului Tecuci. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecţia în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi a normelor referitoare la libera circulaţie a acestui tip de date cu caracter personal.

 


Total Page Visits: 3904 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.