Dezbatere publică – Regulament Retele de comunicatii electronice


Dezbatere-Regulament-Retele-Telecomunicatii-Tecuci

 

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, U.A.T. Municipiul Tecuci supune dezbaterii publice următorul proiect de act normativ.

Proiect de hotarare privind Regulament pentru stabilirea condițiilor de exercitare a dreptului de acces pe proprietățile Municipiului Tecuci în vederea instalării , întreținerii, înlocuirii sau mutării rețelelor de comunicații electronice sau a elementelor de infrastructură necesare susținerii acestora, a modului de utilizare partajată a elementelor de infrastructură, precum și măsurile privind construirea de rețele noi de comunicații electronice.”

     Proiectul poate fi studiat la sediul Primăriei Municipiului Tecuci în cadrul S.A.D.P.P. , camera 16, cât si pe internet la adresa www.primariatecuci.ro .
    Dezbaterea va avea loc în Sala de Ședinte a Primăriei Municipiului Tecuci în data de 18.04.2019, ora 16.00

Recomandările scrise ale cetăţenilor cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice, vor fi depuse până la data de 08.04.2019, la sediul Primăriei Municipiului Tecuci, în cadrul S.A.D.P.P., camera 16 , transmise la nr. de fax 0236- 816054, sau în format eletronic la adresa de e-mail registratura@municipiultecuci.ro.
Materialele transmise vor purta menţiunea Recomandare la proiect de act normativ.

PRIMAR,  Cătălin Constantin Hurdubae

Responsabil pentru relatia cu societatea civila , Consilier , Adelina Barbuta .

 

  • Proiectul de Hotărâre privind documentul supus dezbaterii publice poate fi descărcat de AICI

Total Page Visits: 242 - Today Page Visits: 5

Comentariile sunt închise.