Se vor distribui pachete cu ajutoare alimentare și de igienă


Pachete-cu-ajutoare-alimentare-Tecuci
Direcția de Asistență Socială Tecuci anunță începerea distribuirii pachetelor cu ajutoare alimentare și a pachetelor de produse igienă din partea Uniunii Europene, în cadrul Programului Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD 2019 – 2021, începând cu data de 03.08.2020, ora 800.

         Beneficiarii finali sunt:

  • familiile/persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la venit minim garantat (VMG);
  • familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei (ASF);
  • persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente (persoanele cu handicap grav și persoanele cu handicap accentuat, conform certificatului de încadrare în grad de handicap, eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap / Comisia pentru protecția copilului) și care se afla în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale.

        Beneficiarii menționați se vor prezenta la sediul din Tecuci, str. Gheorghe Petrașcu nr. 64-66 (fosta Unitate Militara – Kaufland), prezentând cartea de identitate pentru ridicarea pachetelor de ajutoare alimentare și produse de igienă.

        Precizăm faptul că se vor distribui: 

  • 1 pachet/persoana cu produse alimentare în greutate de aproximativ 26 kg;
  • 1 pachet/persoana cu produse de igienă în greutate de 5 kg.

    Pentru asigurarea regulilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri și a răspândirii noului coronavirus, rugăm beneficiarii să respecte graficul de distribuire afișat la sediul Direcției de Asistență Socială și la punctul de distribuție.

Persoanele care se vor prezenta pentru ridicarea pachetelor trebuie să respecte măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus: purtarea măștii de protecție și menținerea distanțării fizice pe timpul așteptării.

Direcția de Asistență socială – Primaria Tecuci


Total Page Visits: 160 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.