Sistare temporară a alimentării cu apă potabilă în data de 18 IULIE


Pentru o bună monitorizare a parametrilor din rețeaua de apă potabilă a municipiului Tecuci sunt necesare lucrări de mentenanță ce vor permite buna desfășurare a distribuției apei la consumator în condiții optime.

În vederea diminuării cât mai mult posibil a disconfortului creat consumatorilor s-a convenit împreună cu constructorul execuția lucrărilor în data de 18 IULIE 2023 în intervalul orar 8:00 – 15:00, interval în care vom fi nevoiți să întrerupem furnizarea cu apă potabilă în municipiul Tecuci pentru utilizatorii casnici/ag economici din Cartier Zona Industrială – Tineretului, Asociațiile de proprietari nr. 9, 9A, 9B.

Societatea Apă Canal SA Galați asigură asistența tehnică pe parcusul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor executate de către constructor.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.


Total Page Visits: 1380 - Today Page Visits: 1

Comentariile sunt închise.