Ziua Culturii Nationale – 15 ianuarie 2021


Ziua-culturii-nationale-Tecuci-2021
 
 Primaria Municipiului Tecuci aduce la cunoștința publică, faptul că s-a alăturat proiectului ,,S-aprindem Flacăra Culturii” derulat de Ministerul Culturii, prin care se sărbătorește Ziua Culturii Naționale. 

  Astfel, în principalele orașe ale țării, printre care și municipiul nostru, se vor organiza activități de celebrare ale acestei zile de importanță națională.

  În Tecuci, începând cu ora 1000, reprezentanții instituțiilor de cultură din municipiu  vor depune flori la bustul Poetului Național Mihai Eminescu situat în parcul Al.I. Cuza, apoi în cursul zilei se vor publica pe paginile de facebook ale fiecărei instituții de cultură în parte, moment artistice , momente de proză, discuții, cugetări ale personalităților marcante ale comunității noastre, urmând ca la ora 1800, în sincron cu celelalte orașe ale țării, să se organizeze o proiecție pe clădirea Muzeului de Istorie ,,Theodor Cincu”, dedicată acestei zile naționale.

 Aceste activități se vor derula cu respectarea legislației în vigoare privind prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-Cov2.

  Vă invităm să accesați paginile media ale instituțiilor de cultură si să ne bucurăm împreună de această zi de unitate națională.


Total Page Visits: 3931 - Today Page Visits: 2

Comentariile sunt închise.